Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bästa kvällen i mitt liv

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag hade jag sovmorgon till halv 12 och hade världens bästa dröm, men självklart så ska jag vakna innan 8 bara för de... Blev sååå arg. Drömde om världens bästa marilyn manson och att jag skulle på fest med massa men sen träffa jag han o minns att klockan va kvart i 3 på natten o vi va hemma hos han(bara jag o han) o asså ååh ville aldrig vakna.. Vi snackade om hans liv typ o hans tatueringar osvosv och hade hur kul som helst. 
 
 Började hursomhelst skolan halv 12 o vi har haft dans från då tills 4.. Vi håller på med eskon på skolan så vi har hela idag imorn på oss att förbereda(vi har haft lång tid) inför dansföreställningen som är på fredag.

 Nu ligger jag bara hemma i sängen o är extremt uttråkad, så jag beställde biljetter till Marilyn Manson i Österrike i sommar!!!!!!! Vilken jävla impuuuuls men har ketat biljetter till i sommar huur länge som helst nu(vill inte fara till typ ryssland) och ÄNTLIGEN hittade jag biljetter!!! Va asbilligt dessutom, ca 530 kr för biljetten + bokningsvgift så gick på ca 600 kr/biljett!! Köpte 2 biljetter dock haha, vet inte vem jag ska fara med än, i värsta fall far jag själv o säljer andra biljetten, MEN LÄNGTAR SÅ JÄÄÄVLA MYCKET!!!!!!
Hahah asså omg skakar i hela kävla kroppen.. AAH så glad jag är kommer aldrig kunna somna.. Haha.. 






DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo