Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tåspets

Skrivet:    ·  Allmänt
Oj, trodde att jag hade bloggat mer än jag hade haha.. Men både igår och idag har iaf bestått av att skissa. Färgläggde min döskalle och la in lite ljusbruna nyanser av hjorten och sen skissade jag upp en liknande hjort på en tavla, som jag började måla på idag. Skissade även upp en uggla som jagska tatuera på underarmen eller låret. Är en uggla som har en sugar skull också. Svårt att förklara men jag kan lägga upp en bild sen. Nä men idag har jag inte skissat mycket alls, började måla på tavlen bara och fixade bland alla mina rit/målar grejer för jag hade världens oordning haha.,

 Nu har iaf dansen på fritiden börjat om! Igår hade jag street dance, men jag for inte dit eftersom att jag var sjuk. Kommer även att fortsätta dansa balett, modern dans/jazz, tåspets och kanske också bara vanlig modern. 
 Så just nu har jag 4 dansträningar i veckan på fritiden som är ca 2 timmar + 4 danslektioner i skolan varje vecka. Känns väldigt bra + gym och sjukgymnast utöver det.
 Idag är det tåspets som gäller. Det är alltså balett, fast på tåskor. Blir nog jättekul, men nu ska jag ta o skissa vidare lite och sen göra mig iordning för dansen! 

Jag och wille har förresten fått de nya tatueringssakerna nu! Ska dit ikväll efter dansen och försöka tatuera in dendär hjorten. Älskar hjortar. Om jag inte ska ha ugglan på benet så kommer jag nog att ha en hjort där!! Ska ju ha drömfångaren på andra låret, så vi får se vilken det blir! 

(Google bild)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo