Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag är första skoldagen och jag börjat 13:25. Riktiiigt skönt att börjanså sent.. 
 
Nu ska jag ta o sminka mig o sen ska jag ta och skissa upp lite mer innan bussen kommer. Har så jävla dålig fantasi och ve aldrig vad jag ska rita.. Vill inte heller "kopiera" nåt så måste ändå komma på nåt eget.. Men det är så svårt.. Men jag ska göra nån ny bild, blir lite less av att håls på med samma hela tiden. Ska försöka mig på en speciell döskalle som jag va velat göra länge.. Men vi får se hur det blir haha.. 

 Ååå nu i veckan får vi hem de nya tatueringssakerna! Vi har ju redan ett tatueringskit men de följde typ ba me 50 nålar så vi har redan använt upp alla dom och allt övningsskinn så vi har beställt massa mer. Har även beställt rosa handskar, rosa sladd, massa mer färger osvosv. Så nu borde vi ha vad vi behöver ett tag framöver hahah! Ååå älskar att tatuera, har inte gjort de på några dagar nu då nålarna varit slut, men snart så! Känns inte som att de ger lika mycket att bara skissa, vill ju göra båda. Är ju en helt annan sak att hålla i tatueringsmaskinen och tatuera än att skissa med en penna, och det är så kul!! Aja, riktigt förväntansfull är jag. Vi ska även beställa ett till kit så jag kan ha ett hemma. Har hittat det jag vill ha, så ska beställa de då jag kommer hem från utlandet!

 Pratade med Mickan igår och vi har hittat en jättebra stuga nu i fjällen! Den har 4 sovrum och 8 sängar. Just nu är det jag, Wille, Mickan, Johan, Oliver och Amanda som ska fara, men vi ska prata med några till om dom vill följa. Det kommer bli såå kul!! Jag åker dock ingenting och vägrar göra det också, men jag kan sitta o dricka choklad elr nåt medans de åker haha.. Menmen, blir nog hur bra somhelst! 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo