Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Godmorgon måndag

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello. Är ju ledig idag, men kan ändå inte sova ut för jag har frisörtid nu klockan 9. Fick av william i tidig 18års present att jag fick fara till frisören o göra vad jag ville + nytt löshår, så ska färga håret ännu rödare! Har ganska nyss vaknat och har legat och myst med Garbo ett tag, min fina vovve,❤❤❤

Sitter o funderar på vad jag ska göra idag efter frisören... Har tid till 11:30, o sen ska jag till polisstationen o anmäla en person för en grej. Känns skönt! Ska även hämta ut mitt pass, har skjutit upp det flera dagar nu haha.. 

6 dagar kvar tills jag blir 18 nu... Längtar så otrooligt mycket! Att äntligen bara kunna skaffa allt jag vill.. Kommer bli såå awesome! Har ju första tatueringstiden den 24e februari på white dragon, så vi får se om jag vågar göra den på revbenen.. Är rädd att den ska ta så ont+ att jag inte riktigt bestämt vilken text jag ska göra än.. Så vi får se vilken jag gör, men nån på övredelen av kroppen iaf, vill vänta lite med dem på låret så dom inte blir helt förstörda när jag har gått ner i vikt, men har inte heller helt bestämt vad jag ska ha på högra låret än... Och vill göra dem ganska samtidigt!! Nä men nåt fint blir det iaf, jag har mina idéer! Är rätt nervös över den på revbenen.. Wille har ju gjort en stor på revbenen o de va de värsta han hade gjort och han avrådde mig från det haha.. Men men, blir nog kul!! Nä nu måste jag ta och sminka mig innan jag far, bussen går om 25 min!



Williams jättefina praying hands❤ är dock 2 sittningar kvar, men jättefin är den!!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo