Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bury all your secrets in my skin.

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloo, william for just hem och han har somsagt hjälpt mig att packa! Känns alltid som att man har glömt en massa saker + att resväskan och handbagaget bara får väga 20 kilo!:( min resväska är redan full haha.. Måste ha 2 par skor och massa annat i handbagaget, men de funkar ju också!
 
 Imorgon ska jag ner på stan och köpa mig en väska för handbagage. Har en hemma, men den är bara svart och tråkig, vill ju inte "skämmas" på planet utan man vill ju känna sig lite fin iaf. Och om man är superrisig så ser man ändå fräschare ut om man har en fin stor väska hihi, den jag ska köpa är ändå jättebillig och kostar bara 499 kr! Riiktigt värt, som fått hehe! 
 
 Har ju förresten inte berättat om den 8e heller. Jag kommer ju hem från utlandet fredagen den 7e på eftermiddagen, så lördag den 8e har jag o wille hyrt relaxen på edda där jag, wille, nikki, lisse, emelie, frida, linn, Lydia, mickan, johan, oliver och amanda (kanske även några fler) ska chilla på. Efter det(vid 5) ska vi festa med några till o sen dra ut på krogen! Blir nog en jättetrevlig kväll tror jag! Men nu ska jag ta o sova, ska på ett "möte" imorgon på scandic så börjar 1 timme tidigare än vanligt, sovsött. 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo