Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Godnatt❤

Skrivet:    ·  Allmänt
Skrev ett inlägg idag men det skrev jag från surfplattan men det publicerades aldrig haha.. Fick en surfplatta och en systemkamera bland annat i födelsedags present!

Igår firade vi iaf somsagt mig och vi hade jättetrevligt! Först va vi på relaxen på edda o sen drog vi hem till Wille där de va mat i förfest. Där vid 11-halv 12 drog jag, wille, mickan, johan, oliver, frida och Isabell ut på krogen och hade jätteskoj! Va hemma där vid 3 ungefär så blev inte så sent, men hade superkul!
 I present av mina fina vänner fick jag en superfin rosa plunta där de står Ladies Night! Love it❤
 Hade ju fått 2 presenter av William också innan jag for till utlandet, och det var en frisörtid då jag fick göra vad jag ville(färgade ju rödare) och nytt löshår. Igår fick jag 2 presenter till!!! Fick mig ett eget asbra tatueringskit och jättefina nya löparskor!
 Förut har vi ju delat tatueringskit då det kitet innehöll 2 maskiner, men nu fick jag ett ännu bättre och 2 egna tatueringsmaskiner osvosvosv! Fick även flera färger(har bara haft svart o vitt) så jag är huur glad som helst!!

Idag vaknade jag utan att vara bakis. Kändes väldigt skönt och bakade direkt jag vaknade eftersom att släkten kom hit och firade mig idag! Vi bjöd på en vegetarisk buffé och snövitstårta efteråt.
 For till wille sen direkt efter de hade farit hem o vi har bara chillat hela kvällen. Kom ganska nyss hem och nu ligger jag i sängen och myser med Garbo❤ 











DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo