Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Uttråkad = tatueringssnack

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej igen. Får ofta frågor på ask om mina tatueringar osv, och skrev ju ganska nyss ut alla som jag hade, men tänkte försöka skriva ut allting igen och visa bild på alla. Har nog visat de flesta förut men jag tar dem i ordning och skriver även vad de kostade osv och hur ont de gjorde, för jag har tråkigt helt enkelt!

1.Min första tatuering(gjord i början av februari) är på insidan av fotleden och är mitt stjärntecken som är vattuman, och tatueringen föreställer 2 vågor. Tycker inte att den gjorde speciellt ont, men de yttre linjerna var det som kändes mest.
Tatueringen är gjord på Mika tattoo i Puerto Rico. Kostade ca 650:-.


2. Min andra tatuering är en text på revbenen av Tim Burton. Det står "One person's craziness, is another person's reality." Tycker inte den gjorde ont, lyckades även somna under tiden haha. Tatueringen är gjord av Isabell på White Dragon här i Skellefteå.
Kostade 1200:- 


3. Tredje tatueringen är 7st svalor på foten. Tycker inte heller att den gjorde ont, kändes ungefär samma som på revbenen. Gjordes också hos Isabell på WDtattoo i Skellefteå. Kostade 700:-.

4. Fjärde tatueringen är en leopard på min underarm. Gjorde inte så ont de första 4 timmarna, men de kändes ju. Sista timmen gjorde väldigt ont då jag var uppsvullen som FAN och han gjorde detaljer. Gjordes hos Sebastian på Port Royal tattoo i Umeå. Kostade 3000:-.


5. En tatuering långt ner i nacken/högt/högt upp på ryggen. En text där det står "Everything happens for a reason". Gjorde inte heller så ont. Också gjord av Isabell. Kostade 800:-.



6. En sugarskull på vaden. OTROLIGT smärtsam!! Gjordes hos en hemmatatuerare. Kostade 300:-.
(Dålig bild när den va nygjord!!)


7. En diamant på fingret. Gjordes i Magaluf, var otroligt full men minns inte att den gjorde speciellt ont, den sved lite bara. Kostade ca 500:-.

8. En orealistisk katt på sidan av benet/vaden. Gjorde ont på vissa ställen men i helhet så var den relativt smärtfri!(som typ de flesta haha..) Också gjord hos Jonas, gratis.

9. 3 st rosor på skenbenet. Gjorde ont men det var inte ens nära lika smärtsamt som på vaden! Även gjorda hos Jonas. Gratis. 


10. Ros på handen. Gjorde ont på vissa ställen men annars kändes det knappt alls . Gjord hos Ric på White Dragon i Skellefteå. Kostade 1000:-.


11. Denna tatuering är otroligt långt ifrån klar. Har bara gjort 1 sittning än(ca 4 timmar) och har flera sittningar kvar. Är en masa skugga, blommor, en text där det står "Find what you love and let it kill you." Och fortsätter med en fågel upp på axeln. Ska bli mer fåglar, blommor, skugga och massa mer! Den gjorde ont, speciellt på höftbenet, och blomman på revbenen. 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo