Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jullov

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan.
 
Idg var vår sista dag på skolan med lektioner, men blev inte så myckeet lektion eftersom vi bara hade 2 st och vi såg 2 st filmer haha. Först såg vi 7 years in Tibet ochsedan en dokumentär om delfiner. Både var bra men somnade efter ca hava av den första filmen.
 
Efter skolan for jag o Nikki o gymma och det blev ett rygg/axlar/mage pass. Gick väldigt bra men är så otroligt svag i axlarna båda 2, men känns skönt att träna det som man är lite sämre på!
 
Imorgon ska vi köra ett ben/rumpa pass. Har redan på kort tid blivit mycket starkare i benen och älskar att se o känna resultat. Märker mest resultat i benpress, för ca 3 veckor sen tog jag typ 60 i benpress haha.. var inte alls mycket, men redan nu tar jag 120. Det är inte så jättemycket, men att jag redan på 3 veckor har kunnat fördubbla vikten känns faktiskt otroligt bra! Men imorgon ska vi somsagt kra ett stenhårt pass och tänkte satsa på att ta 130 i benpress imorgon iaf, och tror att hela passet kommer bli otroligt jobbigt men jag älskar det!
 
Nu tänkte jag lägga mig o se pretty little liars och sons of anarchy. Råkade somna där vid 7 tiden och vaknade för en stund sen s kommer iinte kunna sova inatt alls känner jag, men de är väl alltid så haha..
 
 
bild från i februari när jag var i Puerto Rico
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo