Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jävla förbannade skit.

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag hatar verkligen att vara sjuk. Är bland de värsta jag vet. Har varit sängliggande nu sen i lördags, och sen va ja även sjuk i Magaluf också sista dagarna. Hostar så att jag inte kan andas elr prata, och hostar direkt ja ska säga nåt så de kommer inte fram ord. Har så JÄVLA ont i min mage av allt hostande, även mina äggstockar typ av nån anledning. Gör så föebannat ont så kan knappt hosta och gråter typ varje gång=hela tiden eftersom magen dör och halsen också. Jag dricker mollipect och äter bisolduo och zyx, dricker te och vatten. Har inte ätit sen i lördags, är ändå proppmätt, tror jag dör snart. Febern gör så jag fryser och svettas om vartannat och jag får fan damp.. 
 Till råga på allt så har min jävla piercing i örat också blivit infekterat? Det har varit läkt i 3 år(är i brosket) och sen imorse vakna ja o örat va så jävla svullet och de rann ut massa var när ja tog ut örhänget. Superäckligt, vafan är dethär?!

Har inte varit i skolan och jag missade första veckan också eftersom ja va i magaluf då. Bra skolstart.. Men jag MÅSTE vara frisk på torsdag för vägrar fan vara sjuk i sthlm, vore ju tråkigt om vi bara låg inne hela tiden pga att jag är sjuk. Nä nu får fan denhär helvetesförkylningen släppa!!!



♡hannah♡
Skrivet: 2014-08-28,  kl. 22:29:41 Blogg:  http://hannahholmstrom.blogg.se

Kineserna använder ingefära i sitt te. Det brukar fungera. Jag har provat och tyckte det hjälpte. Inte super gott men.. Du kan ju pröva det.
Krya.

Svar: Åh tack så mycket, jag ska testa!
Emelie Lindberg




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo