Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Arg

Skrivet:    ·  Allmänt
Mina inlägg har ibte publicerats och inte heller sparats nånstans för denhär SKITAPPEN va mycket bättre förr. Jävla äckliga blogg.se.  Har iaf varit i umeå hela torsdags med klassen och först va vi på bildmuseet och sen åt ja, frida o emelie på donken och sen gick vi på stan i 2 timmar innan vi for på en musikkonsert med musik av Stravinskij och sen såg vi en dansföreatällning som hette Snö av Pontus Lidberg och det var typ som våroffer med stravinskij musik. Köpte typ 4 tröjor på stan och en halsduk o en bh.
 Igår va jag o Wille också på stan o då köpte ja ännu mer kläder, även en jcka o en väska och IDAG har jag gått på stan med mamma men fick bara med mig en kofta, färg så jag kan färga tillbaka mina carlingsjeans svarta, vantar och en sak att ha på huvudet. Hade tänkt lägga ut bild på allt snart.
 Igårkväll gick somsagt jag o wille på stan o sen for vi till Hemmakväll sen for vi hem till mig och såg Martyrs, en brutal film, och sen såg vi Dead Mine och sen sov han här. Han kommer snart hit och äter middag också, ha en bra kväll, puss. 









DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo