Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Svar på frågestunden

Skrivet:    ·  Allmänt
Tänkte svara på frågestunden, har tråkigt och har fått mig 15 frågor, så vi kör! 

Hur mycket väger du?:)
Sv: Hur mycket jag väger är ingenting jag vill säga då jag tycker jag väger alldeles för mycket hehe.. men någonstans emellan 50 och 60:)

Hur ofta bajsar du?
Sv: Hahah jag bajsar när det behövs, kanske varannandag:')

Vad använder du för smink?
Sv: När jag sminkar mig använder jag oftast concealer, foundation, puder, rouge, ögonbrynspenna, eyeliner och mascara! När jag vill vara finare använder jag ögonskugga och när jag vill vara "risigare" så använder jag bara ögonbrynspenna, eyeliner och mascara Vilka märken jag använder är väldigt olika från gång till gång.

Vad är dina största rädslor? 
Sv: Min största rädsla är döden. Har redan åldersnoja och gråter över att livet snart är över. Är väldigt rädd för döden och blir bara gråtfärdig då jag skriver om detta så tänker byta ämne. Min största rädsla när det gäller här i livet är spindlar. Gråter direkt ja ser en spindel typ, fy får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på dessa äckliga varelser!( De förtjänar dock inte att dödas!!)

Vad är din högsta dröm?
Sv: Åh har så mycket jag vill göra.. Men vill verkligen flytta utomlands(typ afrika) och jobba med vilda djur som tigrar, lejon osv hela dagarna och ha en egen vit tiger! Vill även ha alla djur i världen, resa jorden runt och bara leva omringad av djur haha! 

Vad tycker du är jobbigt? 
Sv: Jag tycker det är jobbigt att tänka på alla djur som dödas där ute.. Tycker det är jobbigt att snacka om livet, framtiden och döden. Det är också jobbigt när vissa specifika människor tror att de äger världen och är bättre än alla andra osvosv. Fysiskt är det väl jobbigt att träna haha men det är kul! 

Vad är det bästa du vet? 
Sv: Djur är det bästa jag vet! Även känslan efter man tränat och pengar haha, älskar att shoppa!! 

Det var alla frågor som jag tänkte svara på nu! Svarar på resten av frågorna ikväll! Nu ska jag laga mat och sen träna. Har nyss gått 7km med Frida, så är taggad på gym! 












 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo