Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Sjuk

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej, förlåt för jävla usel uppdatering men blogg appen har raderat ALLA mina inlägg(och tro mig det är många) som jag har skrivit innan de publicerats. Blir så jävla arg och tappar fan all jävla lust till att blogga.Men för att ge er en snabbuppdatering så var jag hemma hos Sonny förra helgen på fest med Emelie, Frida, Nikki, Lisse, Wille, Sonny mm! Hade en riktigt trevlig kväll men for ganska tidigt eftersom Wille ville hem. 
 Minns inte riktigt vad jag gjort nu i veckan, men har känt att jag har varit påväg att bli sjuk så har skippat boxningen och bara varit på all dans och gym osv! Vi har även hunnit med att ha 2 dansföreställningar, vi är ju på "turné med alla dansare på skolan och far runt till skolor och dansar! Ganska trevligt faktiskt.
 I fredags var jag, Nikki, Lisse, Emelie och Frida hemma i Nikkis lägenhet och hade myskväll! Vi beställde en familjepizza och pommes som vi delade på, köpte massa dricka och gott och sen såg vi skräckfilm, Shutter. Efter filmen satt vi bara och snackade och planerade inför halloween och bestämde vad vi skulle vara! Är riktigt taggad faktiskt, vi ska hyra lokal och ha jättetrevligt! 
 Igår gjorde jag naglar oå min kusin Ida och sen hade jag o Wille myskväll och såh Harry Potter 3.
 Idag så har jag varit jättesjuk.. Kände inte av det så mycket imorse mer än att jag hade lite ont i halsen och frös, men nu har jag så förbannad ont.. Gick iaf till Wille efter lunch och spelade xbox och myste med katterna för wille jobbade. Köptw ett xbox spel förra veckan, Harrypotter, men jag spelade ut det idag(hann bara spela 2 ggr innan jag hade spelat ut det haha..) och sen testade jag spela lite GTA V innan jag fick hämtning av mamma och nu ligger jag jättesjuk i min säng. Tror jag har Streptokocker eller Körtelfeber för jag får alltid det när jag är förkyld. Fick streptokocker första gången ca 1-2 veckor innan skolavslutningen i 9an och dom sa att eftersom jag har haft det 1 gång så kommer jag garanterat att ha det igen eftersom mitt immunförsvar blir försvagat och kan inte "byggas upp" igen så på ca 1,5 års tid har jag haft streptokocker eller körtelfeber säkert 5-6 ggr.... Det är riiiktigt hemskt och man kan inte svälja alls.. Enda skillnaden egentligen är att när man har streptokocker så får man antibiotika och då går det över ganska så fort efter att man börjat med antibiotikan(men det är ett helvete då man inte ens kan svälja sitt eget saliv utan att gråta och då ska man svälja den största jävla tabletten i världen). Men när man har Körtelfeber så får man ingen antibiotika och då håller det i sig längre + att man inte får träna på ett långt tag framöver för då kan mjälten spricka och man dör, vilket är väldigt jobbigt då jag går dans. 
 Ska nog stanna hemma imorn och blir det värre bokar jag tid på vårdcentralen, för det blir bara sämre om man väntar.. hatar detta och ör ganska säker på att jag har nåt avde då jag har vita prickar på halsmandlarna(vilket man har då) och jag har jätteont.. 
 Nu ska jag sluta flänna och ta och dricka kaffe och äta vitlöksbröd ist och hoppppas att detta inlägg publiceras!!. ha en bra kväll!












DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo