Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Rocky

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er. Idag var det ingen dans så jag har hjälpt Wilmer bygga ihop en bilbana med dinosaurier typ hehe. Efter det passade jag på att ta en prommis med Garbo och vi svängde förbi ica där jag köpte lite nyttigheter så som Froosh(smoothie), lite nyttiga nötter och frukt( passionsfrukt, mango, granatäpple). Nu har jag just gjort iordning allt och ska lägga mig och se Rocky, fan vad bra dom filmerna ääääär.
 Imorgon börjar jag även o. med boxningen.  Känns dock fett drygt att börja om i gruppen som har tränat i ett halvår bara, men min gamla grupp har ju gått vidare och tävlar mer osv. Jag har ju bara hunnit köra 4 tävlingar och det var diplom. Men ja imorgon bärjar jag iaf om. Så kommer ha fullspäckat gymschema som består av dans ca 6-8 ggr i veckan ( ca 11 timmar sammanlagt) och boxning 2-3 ggr i veckan(6-8 timmar) och sedan gym utöver det. Känns ändå kul att ha 9 pass inbokade varke vecka + att jag o emelie o frida alltid kör antongen stenhårt danspass eller styrkepass varke tosdag och onsdag på vårat 2 timmarshål. Hehe, jaa känner mig somsagt astaggad! Wiho! Längtar även efter boxningen, ångrar att jag slutade........

Från det ena till det andra så bytte jag septumsmycke idag! Nu sitter den mycket närmare näsan då jag har typ en nästan rak stav, ska dock köpa större kulor sen! 








DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo