Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

HUNGERGAMESNIGHT

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er!! Har skrivit en massa inlägg den senaste veckan men allt har raderats:(( 
 Har iaf varit mycket med mina brudar på senaste tiden, vi har bara myst på osv.
 Sen i lördags var det dansuppvisningbpå Nordanå! Började med fackeldansen, som min klass gjorde förövrigt, och det gick jättebra! Mycket folk och ingen ramlade och allt var bara jättelyckat!! Sen direkt efter det började Dans i Novembermörkret och där uppträdde jag med 3 andra danser. Först med Baletten, sen med moderna och sist med Vuxenmixen!! Allt gick bra och var jättetrevligt och efter föreställningen for jag hem till Willebubbi och myste på!
 
I söndags for jag, Nikki, Lisse, Frida och Emelie på en dansföreställning av Norrdans på nordanå. Vi skulle egentligen fara hela klassen men va bara vi som for dit. Dåligt av de andra men inte mitt problem! 
 Igår var jag me Nikki och vi var hemme i Willes lägenhet(han jobbade) och va med katterna och såg på film. Vi såg "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" och den va lika bra som jag minns! Vi hade även ansiktsmask, snackade och åt nudlar. Det var mysigt❤
 
IDAG har jag varit på skolan och sen varit hos sjukgymnasten. Ska tillbaka dit imorgon också, jag och nikki ska dit samtidigt så det blir perfa!! 
 Just nu sitter jag och längtar efter att klockan ska bli 9!! Jag och William har nämligen biljetter till Hungergamesnight ikväll!! För er som inte vet vad det är så är det på bion så visar de Hungerspelen 1 klockan 9 och sen vid 00:00 inatt så är premiären för 2an!!! Är jättetaggad på att se dom!! Åå är så glad aha!! 
 Nä nu ska ja sova lite eftersom ja får så lite sömn inatt. Ha det bra!    






DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo