Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

I take a part of you with me now and you won't get it back, and a part of me will stay here, you can keep it forever dear.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Kom just hem från jobbet. Usch vad jag hatar att jobba, jag tar tillbaka det där jag skrev förut om att "jag älskar att jobba" för jag hatar fan att jobba. Älskar att jobba på dallas och det gör jag gärna alla mina lediga dagar för at tjäna pengar men det här. usch. nej inte igen. Jag lovade mig förra året att aldrig göra det här igen men dum som jag är ska jag självklart jobba här igen, kommer säkert komma tillbaka hela sommaren nästa sommar eftersom jag är 18 då. nä fy. Sen att jag har ett till jobb i rönnskär efter det här som är typ samma. Fasar över min vilja av pengar, pengar verkar leda mig var som helst.. nä jag skojar bara, men hade ändå inget bättre för mig nu i sommar, inte igen säger jag bara!
 
Igårkväll somnade jag vid 18.00 tiden och sov ända fram till 23.15??? Då vaknade jag och borstade tänderna och sen såg jag ett avsnitt Lost och sen sov jag til 06.00 imorse??? sjuuukt vad trött jag blir av att jobba.. men nu ska jag, mamma, liam, wilmer, mormor och morfar ska köpa piuzza nu och äta ute på sidtjärn, sen kommer wille, skriver sen, puss hej!!
 
 
♡hannah♡
Skrivet: 2013-06-25,  kl. 19:31:45 Blogg:  http://hannahholmstrom.blogg.se

Jo verkligen!
det är olika beroende på hur stor tavlan är. ;)
Jo det vill jag, men på William lät det som att det inte blir kattungar förän du fyllt arton, så kanske hittar någon annan hane åt Mango tills dess.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo