Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

How did we get here? Baby I got to know.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Hej, sitter ensam i boliden som vanligt och går upp i vikt, skulle aldrig ställa mig på en våg nu, vill inte veta, usch, vill inte veta min vikt..
 Har iaf varit ute och åkt inlines med Garbo idag, hon blev helt slut efter ett tag så for och lämnade henne hemma och for ett tag själv. Imorgon ska jag ta mig en springtur tror jag, om jag får hörlurarna att funka, William har mina, men annars såå åker jag bara inlines. Mitt liv känns så jävla hopplöst för det enda jag gör är att sova, se film och äta chips efter jobbet, seriöst vad är det för liv? Måste börja ta tag i mitt liv, men finns inte så mycket att göra just nu.
 
Har väldigt ofta det senaste året/halvåret fått hjärtklappning bara helt plötsligt och det är jättejobbigt och ibland gör det ont. Det känns som när man har sprungit typ 2000 meter på tid och sen bara tvärstannar, men det konstiga är att jag kan få det bara när jag sitter vid bordet bara BANGBANGBANGBANGBANG, och det slutar inte! Jättejobbigt eftersom jag får svårt att andas och blir typ anfådd osv, och det känns så konstigt nät det bara kommer från ingenstans. Förra veckan, eller förrförra fick jag jätteont i hjärtat, trodde att jag fick en hjärtinfarkt helt ärligt. Jag satt hemma hos Wille och bara kände hur det börja stickas som fan i bröstet och hjärtat och jag trodde jag skulle dö, det gick inte att röra sig eller andas och jag fick ont i armen,Wille märkte att jag hade massa ont eftersom jag börja hyperventilera och andas ut och sa att jag skulle dö så han frågade om han skulle ringa akuten, men det avtog efter ett tag, men sen kom de tillbaka och så var de ett tag men sen blev det bra. Sen dan/dagarna efter hade jag hjärtklappning och typ kramp i magen och magen kändes typ insugen och indragen mot ryggraden och började tro att det var magkatarr eller blindtarmen eller nåt, för nu var det inte hjärtat som gjorde ont.. Aja riktigt konstigt är det iaf, för får jätteofta hjärtklappning även när jag inte anstränger mig fast jag vet inte vad det beror på..
 
Nu ska ´jag iaf sova, godnatt..
 
 
 
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo