Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

haha dumskalle-.-

Skrivet:    ·  Allmänt
Visa folk verkar tycka att det är roligt att "trycka ner folk" och att man faktiskt ska bry sig om vad de tycker. Haha, men undrar ju vad de får ut av det lixom, men om dom mår bra av att avreagera sig på andra människor genom att gömma sig bakom en dataskärm och skriva "elaka" så är det väl deras problem, jag orkar inte bry mig iaf så bespara er tiden att skriva nåt då jag ändå inte kommer ändra mig oavsett vad ni tycker.
 
HEJ, jag har varit riktigt dålig på att uppdatera nu på senaste tiden, men har fullt upp med  att jobba i 9 timmar, är inne på 3e veckan nu, bara 5 veckor kvarefter den här.. Får lönen från Dallas imorgon då det blev fel och jag ej har fått den och jag får första lönen från boliden nu den 15e juli! Shit vad jag längtar efter pengaaaar så jag kan färga mitt hår nångång!! Kostar ju mellan 2500-6000 beroende på om jag sak ha löshår eller inte.. vi får helt enkelt se hur jag gör, ska ju somsagt läga undan 10000 av lönen också.. vi får se hur det går helt enkelt, jag kan inte spara pengar..
 Idag köpte jag ÄNTLIGEN ett par vita byxor, har inte funnits när jag har varit på stan och när de väl har funnits har jag inte haft råd men nuuuså! Jättenöjd är jag. Nu saknas bara ett par skor skor och håret. Vet inte vad jag ska köpa för skor, tycker loafers är så jääävla fula, ser ut som kärringskor, men dom kan dock vara sköna att använda, men aldrig att jag betalar 9000 för ett par.. blir nog bara några vanliga ballerinaskor med nitar eller diamanter eller nåt liknande hehe, vi får seee.
 Nu sitter jag med ansiktsmask och har just kommit hem från stan, ska skölja ur den nu och sen se ett avsnitt lost innan jag somnar, sovgott!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo