Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

BOLIDEN AVKLARAT

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu så har man äntligen jobbat klart i boliden. Måste säga att tiden har varit tung och det har känts som att tiden har stått still, men de senast 2 veckorna har gåtrt förvånadsvärt fort. Nästa år blir det nog inge jobb där, har ju jobbat där 2 år i rad nu..
 På måndag börjar jag somsagt mitt andra jobb på Rönnskär.. Det kommer nog mest troligt vara ungefär samma arbetssysslor men det blir iaf skönt med omväxlande miljö och andra människor, sen blir det gansak skönt att sova hemma också så jag o William kan träffas mer.
 
Nu ska jag dra mig mot dallas och jobba.. Fattar inte hur jag orkar.. Men det blir nog bra och efter det ska jag vara med min willibubbi hihi, saknar honom så mycket.
 
NÄ nu ska jag trycka i mig pizzan o sen slänga mig i bilen mot stan, är förresten väldigt förväntasfull över att komma hem för HEMMA LIGGER ETT PAKET MED NAGLAR, AKRYL OCH GELE SOM JAG HAR BESTÄLLT!! Det var några som frågade när mina grejer skulle komma och om någon nu vill göra naglar så är det fritt fram att höra av sig! Ni kan kommentera bloggen eller skriva till mig på FB, emelie lindberg heter jag där.
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo