Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Vill träna..

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har ju varit väldigt duktig o bra där på att träna ett tag, typ förra vintern och för nåra månader/veckor sen, men nu senaste 1-2 månaderna har jag helt tappat de känns de som.. Har inte haft tid på veckorna o då har jag varit helt otaggat på helgerna också, konstigt nog.. 
 Men sen jag började gå hos min sjukgymnast 3-4 ggr i veckan så blev det väldigt svårt att göra allt eftersom att skolan slutade vid 4 och direlt efter skolan skulle jag till sjukgymnasten och jag var där till 6 tiden ungefär, o då ska ja hinna gå hem o käka för klockan 7 har jag haft dans måndag och onsdag, den tisdag o torsdag har jag ofta haft nåt att göra, ex. Boxning.  Men har bestämt mig för att nu jävlar ska jag börja om! Inte för att jag har slutat gymma, är ju självklart där då o då, men nu ska jag försöka typ varje dag. Det svåra blir när skolan och det börjar om eftersom då kommer jag ha skola till säkert 3-4 5 dagar i veckan, och jag kommer att ha dans 5 kvällar i veckan + sjukgymnast så kommer aldrig hinna.. Men jag ska verkligen försöka. Men mitt största problem är ju maten.. För att jag ska kunna få den kropp jag strävar efter så måste jag börja äta bättre och sluta med chips, men det är inte bara det att jag inte kan, utan jag VILL faktiskt inte sluta.. Även om jag har bestämt mig för att "nä nu jävlar ska jag inte käka chips" så gör jag det. Jag kan typ känna att jag inte ens är sugen på chips, men ja måste ändå ha det. Eller jag måste inte, för jag vet att jag inte ska, men jag gör det ändå, jag trotsar mig själv o de är inte bra.. Löns inte ens att ja säger att ja ska sluta me chips o onyttigt för jag VILL INTE det.. Även fast jag vill.. Nu fattar ni kanske inte så myclet vad jag säger, men jag bloggar faktiskt för min egen skull, inte för eran.
 Har märkt att jag "gått upp i vikt" lite på senare tid. Eller "gått upp" är fel sagt för jag har inte gått upp ett enda kilo, men min kropp ändras o blir mindre fast när jag tränar mindre, och därför mår jag bättre av att träna och därför väljer jag nu att börja träna mer! När jag väl är på gymmet är det såå skönt, men det är jobbigt att ta sig dit + att jag hatar att duscha, vilket man måste göra efter gymmet:( men jaa hade ingen meningsfullt att säga, utan bara som skriva att jag börjat ta träningener seriöst nu igen. Har t om. Hunnit med lite träningspass hemma innan jobbet vilket är jätteskönt! 
 





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo