Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Snabbrepris

Skrivet:    ·  Allmänt

Eftersom jag inte har skrivit på länge ska jag försöka återberätta det jag minns av de senaste 2 veckorna(har väldigt dåligt närminne) väldigt snabbt.

Jag och Wille såg somsagt The Purge på bio, och jag tyckte den va vääldigt bra! Jag och Nora tog även vårt första dopp för i sommar! Jag var med Nora, Linn, Julia och Fanny för nån helg sen och vi var hemma hos Linn och hade det trevligt.
Dagen efter det så for jag och Nora till Piteå över dagen och var på pdol vilke var riktigt kul och vi åt Langos och myste på!
Jag och familjen + en del av släkten for även och körde gokart nån dag och åt middag sen i ursviken på Santana.

I onsdags var jag med Kajsa och vi såg på vänner och åt glass och myste på, sen på torsdagen var jag med Nora och vi såg The Purge(igen) hemma hos henne!
På fredagen for jag och Nora till Matildas nya lägenhet och var med henne, linn, julia och Filippa!
Dagen efter det så gick jag och Kajsa på stan, fick med mig 5 tröjor, solpuder, läppglans och 2 halsband hem och vi hann även med att fika!
I fredags jobbade jag min sista jobbdag så därför bestämde jag och William oss för att stå på loppis på söndagen eftersom vi kunde sova ut på måndagen sen. Tjänade bara 500 kr vilket var väldigt dåligt eftersom jag alltid brukar få in minst 1000 men det var iaf bättre än ingentig!!

Detta var då en snabbrepris av det jag minns av dessa veckor.. jag har även varit med Wille och solat ute och hyrt film osv men har så dåligt minne när osv!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo