Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Mitt hår

Skrivet:    ·  Allmänt

(Blir så jävla förbannad, detta har inget med inlägget att göra men BLOGG.SE APPEN SUGER!!!!!! Har försökt ladda upp det här inlägget i fleradaaaagar?!? Går seriöst bara skriva från datorn och det kan jag inte alltid göra heller, så sry om mina inlägg blir uppladdade i fel ordning och fel dagar osv, detta skulle OCKSÅ publicerats för flera dagar sen, typ måndags tisdags eller nåt sånt, minns inte men länge sen iaf, somsagt, SRY FÖR DÅLIG UPDATE men försöker blogga minst 1 gång varje dag men appen vägrar publicera mina inlägg, hoppas ni har förståelse)

Ja, har tänkt skriva ett inlägg om mitt hår väldigt länge nu men det har alltid kommit nåt i vägen så jag inte har hunnit osv. Jag har färgat mitt hår väldigt mycket och förstört mitt hår.. Jag har haft typ blont, gult, orange?, svart, mörkbrunt, ljusbrunt, ljusbrunt med svart underhår och rosa slingor, ljust med randiga slingor, rött, koppar, rödbrunt, chokladbrunt, knallrött osv, men jag färgade verkligen heeela tiden förr, bytte ungefär varje/varannan vecka och kunde bleka upp till 3 ggr på 1 kväll vilket resulterade i att mitt hår började lossna direkt det va blött..
För ca 2 år sedan färgade jag det mörkbrunt igen för att få bort det brunröda och så höll jag mig till den hårfärgen i ca 1 år vilket var rekord för mig, färgade bara utväxten och mitt hår började må lite bättre och började växa igen, dock riktigt långsamt.. I september förra året färgade jag mitt hår knallrött igen eftersom ja saknade det röda, och jag hade det i ca 9-10 månader innan jag färgade det brunt.(färgade brunt pga att utväxtfärgen som frisören sålde va mörkare än mitt hår och de va så fult och hade ej råd att gå till frissan just då, de bruna va bara tillfälligt.) Färgade det dock rött igen inom 2 månader(min nuvarande hårfärg).

Egentligen skulle jag inte färga det rött nu, jag skulle färga det lila, sen när jag va less på det skulle jag färga rosa och sen ljusblått och sen efter det färga det brunt igen och sen göra mina efterlängtade dreads, men eftersom jag saknade det röda så mycket så sket jag i dom andra färgerna.
Tanken var att jag skulle hinna ha alla färger som jag vill ha innan jag gjorde mina dreads, tänkte slita klart på håret och sen göra dreadsen.
Har velat ha dreads i ca 5-6 år nu tror jag? Men har alltid sagt att jag ska ha alla färger innan osv. Har även inte fått för mamma.. Först va tanken att ja skulle göra dreadsen innan sommaren som va nyss, men då gjorde en jag känner dreads och då kände jag att jag lika gärna kan vänta, så då skulle jag göra dom nu i sommar, men har inte hittat nån som kunnat göra dom och har inte heller haft råd med löshåret, ängel som min pappa är har han beställt hem röda dreads dom jag ska tvinna in i mitt egna hår så det blir långt, men dom är hemma hos han.

Egentligen vill/ville jag ha mörkbruna dreads, det är därför jag har väntat så länge. Tycker det ser så risit ut när dom inte är mörkbruna, men det blir att börja med röda ändå för jag känner att jag vill ha rött länge till, går ju bara färga allt mörkbrunt sen! Men har även hittat en som ska göra, MEN jag kanske ska göra dom SJÄLV, jag har ett gäng mörkbruna dreads hemma i löshår som jag gjorde för ca 2 år sedan, hade tänkt använda dom men nu blir det ju inte så, William ska ta dom bruna dreadsen ist, och eftersom jag har gjort dreads kan det ju inte vara så svårt att göra mitt eget hår och tvinna in, eller hur?
Men iaf så är det lite av det som händer nu. Vill ju somsagt testa allt med mitt hår och har alltid velat, jag vill även testa snagga mig, men det blir efter dreadsen skulle jag tro! Ni som följt mina förra bloggar vet om att jag tänkt göra dreads mååånga ggr tidigare haha men nu jävlar, men tänker inte göra dreadsen från hårbotten, vill ha vanligt hår där som längst ner på huvet i nåra centimeter för jag tycker det är snyggast! Tänkte lägga ut lite bilder, vissa är från min gaamla blogg och vissa hade jag på mobilen, men resten är från we❤it! Kommer skriva ett inlägg senare om piercingar, vilka jag ska göra osv, vi får hoppas att dt går att publicera...





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo