Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lycksele Djurpark

Skrivet:    ·  Allmänt

I måndags skulle jag och William ta bussen 05:40 till lycksele djurpark så vi steg upp 04:30... För mig var det inte så jobbigt då jag har stigit upp vid 5-halv 6 varje morgon för att jobba, nu när det var nåt roligt att fara på var det dessutom väldigt enkelt att stiga upp! Jag sminkade mig och var överlycklig, men när vi sedan MISSAR BUSSEN med ca 5 minuter resulterade det i stt jag grät hysteriskt i 2 timmar på busstationen och ytterliga 1-2 timmar hemma fram tills att jag somnade. Började gråta direkt jag TÄNKTE på djur eller nåt liknande.
PÅ tisdagen så gjorde vi ett andra försök och vi hann med bussen denhär gången. Vi var vid lycksele djurpark vid 08:50 och väntade i över 1 timme på att dom skulle öppna!

Hade en jättetrevlig dag i lycksele, vi klappade getter och fick en kronhjorts kompis som älskade oss, och vi fick en skymt av ALLA djur vilket inte brukar hända allt för ofta! Vi såg tillochmed Lodjuret och järvarna.
Vi hann även med en sväng i lyckolandet och avslutade sedan med middag på restaurangen och köpte lite saker i shopen.(kan visa i ett inlägg senare idag).
Hade riiiktigt trevligt!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo