Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Påväg mot döden

Skrivet:    ·  

Idag hade jag frisör tid klockan 12 så va fär i ca 3-4 timmar och färgsde håret och klippte mig. Dock är mitt löshår mycket ljusare så det går inte att använda så nu ser mitt hår förjävla äckligt och kort ut men ska dit imorgon och mest troligt färga löshåret i samma färg, yep blir nog bra.

Igår va jag med william hela dagen. Han va på atorp med mig nästan hela dagen sen följde han mig och vi låg hemma hos mig o sov eftersom vi va/är sjuka(iaf jag) så det var mysigt. En av mina VISDOMSTÄNDER håller på växa fram och det gör ont som ATTAN och det är därför jag har feber och ont i huvet osv. Idag är det dock bättre än igår men har mycke ondare i munnen idag.. Fy säger jag bara. Vill bara bedöva ner hela munnen för just nu känns det som att jag långsamt dör.

Justnu väntar jag på älsklingen för vi ska nämligen vara barnvakter hela kvällen åt mina söta småsyskon. Än så länge är jag själv med dem eftersom han jobbar men han skulle snart få sluta så jag ska gå och lägga Wilmer nu medans jag väntar på han. Ska även ta mig en massa ipren för att lindra min tandvärk..




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo