Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

It felt so good, I wanna do it again

Skrivet:    ·  Allmänt
Igårkväll var heelt awesome!! Jag var medmina två favorit brudar, Nora och tyra!♥
Vi for ner på stadsfetsten, men skulle hem 10 eftersom mina föräldrar inte är så taggade när det gäller trästocks.. Men iaf så skulle ju kapten röd, uppträda efter tio, och vi stod längst fram vid stängslet fram till 10.. Vi smsade desperat till mina föräldrar om att få stanna iaf till halv 11 för att hinnasa iaf en låt, men det fick jag inte. Jag skulle ara hemma senast 22.15. Så vi började cykla hem vid 5 över.. När vi sedan var vid polisstationen så ringde mamma och sa: hej vad gör du, visst fick du mitt senaste sms? jag: vi är påväg hem(besviken) och nej det har jag inte. Hon ba: jaha jag skrev att du kunde vara hemma 23.30 så hinner ni halite kul iaf, och då får ni se kapten röd, men om ni ni är på¨väg hem såär det ju inte värt..
jag:JOOO TAAAAAAACKKKKK!!!!!

Så jag nora och tyra skyndade oss mot trästocks, men då sa en polis på vägen ba: hörrni tjejer stanna in till kanten här.
vi ba: jahaa...
hon ba: hur många får man vara på en cykel? vi ba 2?

för tyra skjutsade nora, men då fick nora springa hela vägen, men vi hann tillbaka på 5 minuter och tog oss tillbaka till våra platser längst fram vid stängslet, DET VAR HELT AWESOMEEEEEEEEEE





DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo