Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

If you change you mind I'm the first in line, hunny I'm still free, take a chance on me.

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag tror helt ärligt inte att du fattar hur mycket jag saknar dig. Tiden med dig var bäst, vad har hänt med oss? Det brukade vara du och jag mot världen och nu snackar vi aldrig med varandra. Du betyder allt för mig, och kommer alltid göra, men vi har glidit ifrån varandra. Saknar dig så jag dör, vill ha nån som jag kan prata om allt med, som inte dömer mig utan som säger lugnande saker och alltid finns där. Nån som säger att det kommer bli bra igen, och som jag kan lita på. Saknar dig. Hoppas du inser det.




"HAHAHAHAH älskar dig emelie, du är seriöst bäst!! får jag leva med dig är jag nöjd, bästa vän du är bättre än alla andra och jag behöver dig så sjukt mycket.  DU ÄR MIN"



"älskar dig bästavän"

"emelie är bäst i världen

tja! jag ligger här med emelie, HAHAHHAHA bra det lät.. men vi ligger i sängen med datorn. asså nej vad fel det här låter.. börjar om.  HEJ! Jag är hos emelie , jag ska sova här. Med bara emelieälskling, alicia behövde hem. "


"Du är så jävla kung vännen, jag älskar dig. Skulle ge upp allt för dig, du är min bästa vän.
Jag lovar att alltid försöka finnas där för dig, för jag vet att jag alltid har dig vid min sida. Förlåt för stunder då jag varit jobbig eller sur, innerst inne hoppas jag att du vet att du betyder allt för mig.
Emelie, ta åt dig då jag säger att du är den bästa som finns. Varje gång du tvekar på att nån kille gillar dig så ska du veta att det är inte dig det är fel på. Det är dom som är dumma i huvet för du är den mest perfekta tjejen i hela världen. För dig finns det massor av killar som är snyggare och förtjänar dig bättre. Men ingen kille kommer nånsin hitta en som är bättre än dig.  Och en tjej kommer aldrig ha det bättre än mig, för du är den bästa som finns.
Du är min bästa vän, jag litar på dig och kommer alltid finnas vid din sida. JAG ÄLSKAR DIG!"




"det kommer inte bli jättestort.."

HAHAH emelie stod och snacka om nåt i sina tights med oseriös röst, vet inte varför jag skrev det här men.
"


"TJA! ÄR MAN BUSIG SÅ ÄR MAN..?:]  heh ni fattar nog inte men jag och emelie ska vara väldigt busiga inatt.. mer kan jag inte avslöja, men det kommer bilder imorn eller nåt:]"



"jag älskar dig så mycket att du inte kan fatta det."

"Hej, nu har jag kommit hem från emelie som ni kanske fattar;)"



"jag älskar dig grymt mycket. har alltid kul med dig, du är den som förstår mig bäst. bästa vän!"







"Hejsan. Har varit med emelieälskling hela kvällen, det stekte. Såg the notebook, lika bra som alltid! Och sen gick vi ut till lekparken, där snackade vi deep stuff. Mycket deepa stuffs.älskar dig emelie♥"










"STORT tack till emelie som alltid ringer och väcker mig...

Börjar tröttna nu, hehe. Hon ringer typ halv elva (!!) och fråga när vi ska träffas. Ja typ sooooovveeeeer..... hon ba haha jaha, men när är du klar? man ba är du döv kvinna.."



kajsa sug

kajsa sover nu:P och vi skulle till stadsfesten vid 11.. ringde o väckte henne:P MEN ÅÅÅÅHHHHHHH nu ska vi dit vid 12 ist o då gick jag upp vid halv 9 i onödan:( bara för att vara snäll o städa rummet så jag kunde fara å stadsfesten med hon:( sen vill hon ligga o sova till typ 12 o sen typ fixa sig(som kom ta typ 100000000000 år! för när hon bara ska borta tänderna tar det typ 30 min!) haha men jag får hoppas på att hon är snabb o inte fastnar framför tv:n:P:P HEHE komigen nu kasja VA EN GRIS INTE EN SNIGEL! hah afast jag vet inte om grisar är snabba.-.



"HAHA gjorde det roliga med fet text:]  finfint. Ska gå upp och ringa emelie nu, och göra mig klar osv. Kommer ta ett tag, hehe... puss iaf♥"



"För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
som en klippa i stormen att luta dig mot och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum ja alla mina dagar ska du få."



"one two three four five everybody in the car so come on let's ride"


Vad hände? hur kunde vi låta någon komma emellan oss? hur?..

♡kajsa♡
Skrivet: 2011-07-05,  kl. 12:28:59 Blogg:  http://kajsakarlsson.blogg.se/

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW



Emelie jag älskar dig jättemycket, och jag vet inte vad som hänt mellan oss men jag saknar dig iallafall. du är bäst emelie!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo