Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Boliden

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejsan. Idag efter skolan så for jag och Emelie ner till stan och köpte glas och myste i solen. Vi köpte oss även nått nytt fint linne som vi ska ha på valborgs, hon ett vitt o jag ett svart!
 
När jag komme hem så satte jag mig i bilen o körde mig + familjen till boliden och har just kört till morfars jobb där morfar o ricke tvättar bilen och då fick ja sitta vid datorn. Min mobil har laddat ur så vill ba köra tillbax till huset o ladda den haha åh..
 
Imorgon så blir det födelsedagsfirande för finstae Nikki som fyller 18 på söndag! Vi hade tänkt dra ut på krogen där vid 12, men de är ju 22 års gräns på allstar:( Får väl bli nå tråkigt sol Olles då istället.. har aldrig varit där, men känns inte så kul heller faktiskt.. MEN det blir nog superbra när vi tjejer är samlade o har alkohol i kroppen!
 
Hoppas alla har en bra kväll, puss på er!
 
 

I believe you don't know what you got until you say goodbye.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej. 
 Det är påsk och har lixom inte haft ddå mycket påskkänslaän haha..

 Igååår hade jag en grym kväll, jag åt först middag hos Emelie, thaimat, och sen så började vi fixa oss. Ingen av oss va dock nöjda med hur vi såg ut igår haha. När vi va klara for vi iaf in till stan på förfest och sen där vid 11 for vi ut på verandan. Trodde det skulle vara roligare där, var inte roligt allt nästan, allstar är mycket roligare, Efter det for vi på Max o käkade o sen tillbax till Alle för efterfest. Vi va hemma hos mig ganska sent men vi kunde hur som helst aldrig somna haha. 

Idag så for vi till Emelie ganska direkt då vi vaknade och har bara legat o sovit typ. Vi åt middag där ganska nyligen och sen körde jag hem moppen som jag haft där sen igår. Nu sitter jag o väntar på Emelie o ikväll blir de Allstar!! 



Goodnight

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter tatueringen så gick jag o Emelie på stan ett tag och sedan så for vi hem till mig där vi käkade middag. Efter det så skissade Emelie upp en kompass som hon ville ha på benet så hjälpte henne att överföra den och måla den så hon fick känna om hon trivdes i den elr inte!

Sen såg vi skräckfilm, som vanligt men de skulle vi inte ha gjort för båda vi sover själva inatt och vi va(är) rädda.. Som tuur va så hann vi inte se klart filmen haha;)

Nu har jag legat o sett glee och har sett allting. Får se vilken serie jag ska fortsätta med.
 Sovgott allihopa!


Tatueringen klar!

Skrivet:    ·  Allmänt
Var hos isabell i ca 1,5 timme och tatuerade mig. Blev jättebra och jag är jättenöjd, här är resultatet! 

Sitter o tatueras

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello, mötte upp Emelie i stan där vid 13:15 och då gick vi och fikade på waynes! Sen gick vi direkt till isabell där jag sitter just nu o gaddar mig! Gör ite ont alls faktiskt, men har bara hunnit göra ca 4 svalor än och dom är ganska små så har 3 lite större kvar + skuggning och ifyllning! Tror det kommer bli jättefint och är nöjd än så länge. Foten är ungefär samma känsla som på fotleden, gör ondast längre upp på foten mot fotleden. Men gör inte ont, än iaf haha.. Har ju nyss börjat. Efter detta ska jag o Emelie hem till mig en stund och sen ikväll vet jag inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på någonting! Ha en bra dag, lägger upp bild sen på resultatet!


Kan inte sova..

Skrivet:    ·  Allmänt
Lämnade in historia uppgiften typ just efter 12 och sen dess har jag bara legat o sett glee. Har även målat mina tånaglar, men dom är så små så de går typ inte haha.. Har typ inte ens naglar på lilltårna, dom naglarna är helt sjukt små haha dom syns knappt helt ärligt.
 Har iaf fått jätteont i halsen.. Känns som sist jag hade streptokocker o får jag det igen så döör jag...

Imorgon ska jag iaf träffa upp Emelie i stan vid 1 o sen kl. 2 har jag tatueringstiden. Är både taggad o nervös för jag vet att det gör jävligt omt på foten, men trodde ju även att det skulle göra ont på revenen men de va så skönt att ja somna haha.. Hoppas det inte gör så ont imorgon heller!!

 Nä men ska vänta på att mina tånaglar torkar och sen tänkte jag försöka sova, verkar dock helt omöjligt.. Jaja sovgott!



Darling I have loved you for a thousands of years.

Skrivet:    ·  Allmänt
Hejhej.
 Sitter och skriver en historia rapport men failade litegrann nu insåg jag.... Skulle först skriva om satanism(valfritt ämne) men hitta inte så mycket roligt och har skrivit om de förr, så då bytte jag till vegetarianism istället, men har typ bara skrivit om nutid o ingen historia haha.. Fail:P men ska skriva in lite historia om det nu också för att det ska bli bra!



Promenad

Skrivet:    ·  Allmänt
Hello.
 I fredags blev det väldigt vilt, men hade jättekul. Mådde dock inte bra aallss i lördags haha fan värsta jag varit med om..
 
Kom just hem från en promenad med Emelie. Vi gick broarna runt och sen så bjöd hon mig på subway, min ängel❤. Vi pratade om lite saker som har hänt osv, hade jättemysigt. 
 Kom ganska nyss hem o har världens jävla träningsvärk överaallt från igår haha.. 
 Har somsagt min tatueringstid imorgon, även fast det bara är en liten tatuering på foten så längtar jag en massa, kommer bli så fint. Emelie ska följa mig dit hihi. 






Emelie, min stjärna❤

It's funny how the people who know the least about you, always have the most to say.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Har skrivit ca 2000 ord nu så är snart klar, har bara ca 2 punkter kvar. Känns bra.
 
Efter jag har gjort klart detta ska jag fara in till stan och hämta igen lite kläder av Emelie som hon har lånat och sedan har jag läkarbesök. Efter det så ska jag på gymmet, har inte varit där på ett tag, men har ju så mycket med dansen. Dansar ju ca 5 ggr/vecka i skolan och 4 ggr/vecka på fritiden, så finns inte så mycket tid över till gym, men känner mig så jävla tjock.. känns ju inte som att jag tränar när jag dansar, men det gör jag ju fast tänker aldrig att det är träning. Är typ ett fläskberg helt seriöst haha.. måsteeee ta tag i gymmet nu, jag skäms ju, så ska gymma mycket nu under lovet  när det inte är dans, är ju så kul att gymma och ska använda mitt nya PWO! Har en massa nya saker från gymgrossisten som jag ska börja använda nu, då äre alltid mycket roligare att träna hehe.
 
Ska även boka en till tatueringstid sen, men säger inte vaart, sak göra klart de 3 som jag har bokade och visa upp dom först! Längtar såå mycket åhå.. Ska även pierca mig nästa gång Simon kommer hit, men jag o Wille skulle ändå till han i sommar o bo där med han så då blir de mycke piercing haha åh gud vill ba göra allt nu..
 
Nä men ska fortsätta men uppgifen nu. Är så långtråkigt så behöver ta mig en paus lite då o då haha. Har även en inflammation i ryggen och har jäätteont så får egentligen inte ens träna, men ska nog bara kör ben och ta det lite lugn..
 
 
 

Godmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon på er!
 Början inte förrän 13:50 idag, men ändå är jag vaken nu.. har börjat vakna av mig själv typ kvart i 8 varje morgon, även fast jag inte ställer larm så det är väl bra. Skrev inte nå mer på eskon igår för jag var så jävla trött så ska sätta mig och skriva nu ist. har ju ca 3000 ord kvar, men det borde gå ganska snabbt, det är bara så långtråkigt bara..
 
Idag blir det ju somsagt party för hela slanten(bokstavligt talat, blir pank), så jag ska hem till wille efter skolan och äta sen kommer emelie dit och fixar sig med mig och johan skulle komma och vara med Wille och sen skulle resten komma där vid 6 nångång och sen ikväll blir det kroogen såklart.
 
Hoppas alla har en fin dag, själv väntar jag på att min tatuerare ska svara på mail nångång haha.. skrev för typ 1 vecka sen och frågade om jag kunde få göra lite krimskrams på fingrarna på tisdag också, men har inte fått svar än.. Skulle ju egentligen göra det i spanien, men gjorde ju den på fotleden istället!
 
jag o nikki<3
 

Trött...

Skrivet:    ·  Allmänt
sitter somsagt och skriver min eskouppgift men börjar bli trött.. Vi ska skriva 6 st punkter typ men vi har bara 4 sidor på oss, och jag har redan skrivit över 1000 ord på barfa de 2 första punkterna så kommer typ inte ens rymma allt.. Är trött och vill bara sova, men uppgiften måste vara inne 15.00 imorgon, annars får man inget betyg i kursen.. å vad drygt alltså, hatar att skriva.
 I förrgår började jag plugga och skrev en uppsats om joséphine baker, en om romantiken, gjorde ett enkelska tal, gjorde en engelska översättning på en gammal shakespear dikt, och har nu börjat med eskon.. är nogot less..
 
jaja får ta och bita i det sura äpplet eftersom jag alltid ska göra allt i sista sekunden och bara skriva på... får tänka på alla roligheter som händer imorgon! Åh är så festsugen, imorgon kommer bli en bra kväll, och får även påsklov imorgon!
 
Godnatt
 
 

Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er. Vet att de va ett tag sen ja skrev, men har skrivit flera inlägg som har raderats just innan jag ska publicera dem så har ju tappat lusten till att blogga då!
 
 Kan ta en snabb genomgång, i helgen så var jag på bio med mina tjejer och vi såg Noah, den var jättebra tycker jag, men det var 3D och jag hatar 3D.. får så jävulst ont i huvudet av det och i ögonen.. hade ont hela dagen efter osv, men annars var det somsagt en bra film! Sen på lördagen så for jag  o tjejerna och fikade på olanders och sen drog vi vidare till woknroll där vi käkade middag, mums! jag o wille for sedan hit och såg en massa skräckisar osv. Vi såg the collection, 13 sins, 7eventy 5ive, the hills run red och nån mer, minns inte vilken. Sen gick vi o la oss!
 
I söndags hade jag dans i 4 timmar på avancerad jazz/modern där vi övade inför våran burlesque dans som vi ska visa upp nå på vårföreställningen. Det är gansak mycket nu.. Har 2 st dancer på streeten som vi sak visa upp, en fransk hip hop låt och sen en roligare dans till "talk dirty to me", och sedan har jag 1 dans med baletten som sak visas upp och sedan burlesque dansen. SKOJ SOM SATAN HIHI. vi ska även börja göra våran egna dansföreställning nu i skolan, och då vet jag att de kommer bli nå mer burlesque;) älskaaa burlesque filmen och skulle såå gärna vilja bli burlesquedansare.. Sitter och kollar på filmen hela tiden och kollar på klipp på youtube på dita von tees, snyggaste i världen seriöst:O aja är helt förtrollad utav henne haha.. vill vara henne typ..
 
På tisdag har jag nästa tatueringstid, ska göra på min fot då, och jag läängtar! Men har ju även bokat tid för min underarm och mitt lår nu i maj så längtar mycket mer dit! Har dock inte råd att tatuera nåt av det nu på tisdag, därav jag bara gör den på foten nu! Är så jävla taggad amagad vill ba täcka hela kroppen..
 
Nä nog om det, nu ska jag sätta mig och skriva klart min eskouppgift som ska vara inlämnad imorgon! Har även läkarbesök där vid 13.00, spännande..;)
 
Imorgon blir det party med bland annat denna bruud, som jag även har varit med ikväll! Vi åt en massa onyttigt, såg skräckfilm och snackade en maaassa skit haha;) nä men vi snackade bara rent allmänt om massa saker och diskuterade vissa saker som vi har samma åsikter ang. osv, så det var riktigt trevligt. Längtar tills imorgon!
 
 

Medusa

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej!
 Har varit dålig uppdaterig, jag vet, men vet inte vad jag ska skriva, är så jävla tråkigt att både skriva och läsa om min vardag haha. Men har tyvärr inget annat att skriva så ni får gärna komma med förslag!
 
 I torsdags så gjorde jag en medusa piercing hos Simon och jag är huur nöjd som helst! Min läpp är dock huur jävla svullen som helst o de ser jättefult ut haha men kommer bli så fint när svullnaden lagt sig! Fick även 6 par jäättefinna pluggar av honom som jag kan ha när jag töjt örat mer, dom va ca 26-30 mm och jag har 14 nu, så är en bit kvar haha!

Igår var jag på bio med mina fina tjejer och vi såg på Noah. Tycker verkligen filmen va jättebra men vi såg i 3D och jag hatar fan 3d.. Allt ser animerat ut, men blir åksjuk, får jätteont i ögonen och i näsan av glasögonen.. Har fortfarande ont i ögonen från igår, men filmen var iaf jättebra!!



Skräckfilmsmys

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej,
 Jag kom alldeles nyss hem från ursviken där jag har varit med Emelie. Vi busade på med hennes katt, åt chips o dipp, drack cola o ramlösa, gjorde smoothies med mango och åt isglass. Vi tjockade oss verkligen vilket jag verkligen inte behöver då jag har nooog med fläsk på kroppen redan, men kände att jag ville vara onyttig ändå! 

Just nu ligger jag i sängen och kollar bilder på tatueringar och piercingar. Simon skulle pierca mig nu i veckan om han hade tid och har 3 st som jag vill göra, men vi får se vad jag har råd med, garanterat ingenting haha.. Men förhoppningsvis 1 iaf! 
 Nä nu ska jag ta och sova, har körlektion 07:20 imorgon.. Puss!



Moving at the speed of life and I can't slow down.

Skrivet:    ·  Allmänt
Godmorgon. 
 Vaknade för en halvtimme sen så nu ska jag ta o trampa iväg min äckliga cykel till skolan..
 Hatar att cykla till skolen för hemvägen är ett helvete. Bara uppförs. Till skolan går rätt bra då de mest ba är nerförsbacka men fyfan hem är så tråkigt..
 Har körlektion idag igen kl. 9:45-10:45. Börjar kännas bättre att köra nu! Även fast jag har mest problem me koppling o växel, men jag lär mig nog tillslut!

Idag efter maten ska jag till ursviken för att vara med Emelie, blir nog jättemysigt! Nä nu måste jag skynda mig till skolan, skriver sen!




Design