Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tatuering

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej på er. Vet att de va ett tag sen ja skrev, men har skrivit flera inlägg som har raderats just innan jag ska publicera dem så har ju tappat lusten till att blogga då!
 
 Kan ta en snabb genomgång, i helgen så var jag på bio med mina tjejer och vi såg Noah, den var jättebra tycker jag, men det var 3D och jag hatar 3D.. får så jävulst ont i huvudet av det och i ögonen.. hade ont hela dagen efter osv, men annars var det somsagt en bra film! Sen på lördagen så for jag  o tjejerna och fikade på olanders och sen drog vi vidare till woknroll där vi käkade middag, mums! jag o wille for sedan hit och såg en massa skräckisar osv. Vi såg the collection, 13 sins, 7eventy 5ive, the hills run red och nån mer, minns inte vilken. Sen gick vi o la oss!
 
I söndags hade jag dans i 4 timmar på avancerad jazz/modern där vi övade inför våran burlesque dans som vi ska visa upp nå på vårföreställningen. Det är gansak mycket nu.. Har 2 st dancer på streeten som vi sak visa upp, en fransk hip hop låt och sen en roligare dans till "talk dirty to me", och sedan har jag 1 dans med baletten som sak visas upp och sedan burlesque dansen. SKOJ SOM SATAN HIHI. vi ska även börja göra våran egna dansföreställning nu i skolan, och då vet jag att de kommer bli nå mer burlesque;) älskaaa burlesque filmen och skulle såå gärna vilja bli burlesquedansare.. Sitter och kollar på filmen hela tiden och kollar på klipp på youtube på dita von tees, snyggaste i världen seriöst:O aja är helt förtrollad utav henne haha.. vill vara henne typ..
 
På tisdag har jag nästa tatueringstid, ska göra på min fot då, och jag läängtar! Men har ju även bokat tid för min underarm och mitt lår nu i maj så längtar mycket mer dit! Har dock inte råd att tatuera nåt av det nu på tisdag, därav jag bara gör den på foten nu! Är så jävla taggad amagad vill ba täcka hela kroppen..
 
Nä nog om det, nu ska jag sätta mig och skriva klart min eskouppgift som ska vara inlämnad imorgon! Har även läkarbesök där vid 13.00, spännande..;)
 
Imorgon blir det party med bland annat denna bruud, som jag även har varit med ikväll! Vi åt en massa onyttigt, såg skräckfilm och snackade en maaassa skit haha;) nä men vi snackade bara rent allmänt om massa saker och diskuterade vissa saker som vi har samma åsikter ang. osv, så det var riktigt trevligt. Längtar tills imorgon!
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo