Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

It's funny how the people who know the least about you, always have the most to say.

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Har skrivit ca 2000 ord nu så är snart klar, har bara ca 2 punkter kvar. Känns bra.
 
Efter jag har gjort klart detta ska jag fara in till stan och hämta igen lite kläder av Emelie som hon har lånat och sedan har jag läkarbesök. Efter det så ska jag på gymmet, har inte varit där på ett tag, men har ju så mycket med dansen. Dansar ju ca 5 ggr/vecka i skolan och 4 ggr/vecka på fritiden, så finns inte så mycket tid över till gym, men känner mig så jävla tjock.. känns ju inte som att jag tränar när jag dansar, men det gör jag ju fast tänker aldrig att det är träning. Är typ ett fläskberg helt seriöst haha.. måsteeee ta tag i gymmet nu, jag skäms ju, så ska gymma mycket nu under lovet  när det inte är dans, är ju så kul att gymma och ska använda mitt nya PWO! Har en massa nya saker från gymgrossisten som jag ska börja använda nu, då äre alltid mycket roligare att träna hehe.
 
Ska även boka en till tatueringstid sen, men säger inte vaart, sak göra klart de 3 som jag har bokade och visa upp dom först! Längtar såå mycket åhå.. Ska även pierca mig nästa gång Simon kommer hit, men jag o Wille skulle ändå till han i sommar o bo där med han så då blir de mycke piercing haha åh gud vill ba göra allt nu..
 
Nä men ska fortsätta men uppgifen nu. Är så långtråkigt så behöver ta mig en paus lite då o då haha. Har även en inflammation i ryggen och har jäätteont så får egentligen inte ens träna, men ska nog bara kör ben och ta det lite lugn..
 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR


Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo